Om Lotusblomst Sydfyn

Lotusblomsten v/Mette Beck. Tankefeltterapi, Reiki Healing og Metasundhed.

Jeg er uddannet socialpædagog i 1996, og har altid arbejdet indenfor specialområdet.

Siden 2007 har jeg arbejdet på et botilbud for voksne psykisk syge.

Uddannelser:
Kognitiv grunduddannelse 2012-2013
Kursus i Muskeltest (kinesiologi) 2014
Overbygning i Metametoden 2017
Grundmodel i Traumehealing 2017
Certificeret tankefeltterapeut 2018
Supervision v/Eamon Downey 2018
Reiki Mester 2019
Supervision v/Eamon Downey 2019
Systemisk grunduddannelse 2019-2020

Det giver mig stor glæde og energi, at kunne hjælpe andre via de mere alternative behandlingsformer samt se den ro, forandring og glæde, der er efter endt behandling af en klient.

Lotusblomsten er et dejligt sted at komme. Du føler dig altid velkommen og bliver mødt med et smil. Der er en dejlig ro. Du kan føle dig “tung”, når du kommer, men efter endt behandling “er du som født på ny”.

Det er utroligt dejligt ig kan varmt anbefales.

Anette

Jeg fik Mette anbefalet af veninde. Der er en dejlig ro, som gør, at jeg føler mig tryg, og slapper af under behandling (Reiki healing) Jeg døjer med en del kroniske smerter, har stress og sover dårligt. Efter endt behandling føler jeg mig veltilpas og afslappet. Jeg går derfra med ingen eller færre smerter.

Mette er god til at lytte til hvordan man har det og behandle udfra dette.

"Z"

Jeg har igennem et halvt år fået behandlinger hos Mette. Jeg startede med Reiki healing pga stress og heraf angst, som viste sig på mange forskellige måder, tidspunktet og sammenhænge. Min krop var konstant på overarbejde, og jeg havde ikke overskud/energi til hverdagen. Med healingen fik jeg fornyet energi, slap stress og angst. Jeg er efterhånden der, hvor behandlinger ikke længere er nødvendige, men min krop har ligesom alt andet brug for at blive plejet, så jeg kommer forsat en gang om måneden.

Tankefeltterapi behandlinger har fået vendt mit syn på mig selv, og har mig at elske mig selv præcis som jeg er. Jeg har fået bearbejdet frygten/de negative tanker om, hvad andre tror, tænker og ser.

De varmeste anbefalinger

Gitte

Flyskræk!
Jeg har haft angst for at flyve. Følelsen af manglende kontrol samt ubehag ved at være lukket inde uden mulighed for at komme ud. Denne følelse af angst og ubehag er nu forsvundet efter tft/eft behandling. Jeg kan koncentrere mig om at læse en bog eller sågar falde i søvn under flyveturen.

Jeg har ligeledes fået tft/eft behandling pga min angst for tordenvejret. Angsten lå på 10. Jeg fik det fysisk dårligt og oplevede indre samt motorisk uro. Dette kunne opstå flere timer før, det blev uvejr – jeg havde måske blot hørt om det.
Jeg bryder mig stadig ikke om det, men kan være i ro og være i det, når det tordner.

Tusind tak til Mette, som harhjulpet mig med mange forskellige problematikker. Jeg har grædt mange tårer i hendes lille hyggelige behandlerhus, men er altid gået derfra med forløsning, lethed og et smil på læben.

Anita